Whisk(gu)y - Als je eens iets anders wil klaarmaken!

Whisk(gu)y is een concept waarin 'Food with Spirit' centraal staat.
Ik geef jouw gerechten die vernieuwende toets.
De whisky wordt volgens smaak en op maat van
de klant aan de recepten toegevoegd.
Contacteer Whisk(gu)y voor:
  • Feestjes
  • Recepties
  • Barbecues
  • Workshops
  • Beursstanden
  • Kooklessen thuis

Vandaag is het belangrijk dat je alles in het leven met hart en ziel doet. Dat maakt van jou een gelukkig, tevreden en gepassioneerd man. Zo kan ik, dankzij mijn uit de hand gelopen hobby nl. Whisky Tasting, mijn oorspronkelijk beroep van kok terug uitoefenen.

Na ettelijke Tastings te hebben gevolgd bij Bart Messiaen op zijn ‘Taste.whisky-events’ groeide de interesse om mijn whisky liefhebberij een vervolg te geven.

Ik bleef op de Taste.whisky-events van Bart Messiaen de evaluatieformulieren invullen met de vraag om zijn events aan te vullen met een whisky menu.

Aangezien de aanhouder meestal wint, kreeg ik op een dag de vraag om voor het grote Diageo een brandpassion te gaan koken voor maar liefst 50 personen.

Het hobby gevoel is reeds na enkele jaren overgegaan in een meer semiprofessioneel koken met whisky. Mijn activiteiten zijn intussen uitgebreid met workshops bij de Colruytgroup Academy en het uitwerken van ‘foodpairings’ voor Diageo.

Op verzoek kook ik ook bij mensen thuis. Ik maak dan menu’s op maat van de klant.

Op het thuisfront zijn we volop bezig met een aantal verbouwingen, zodat ik ook in de toekomst op mijn thuisadres kan starten met het geven van kooksessies.